Go to Top

Vila Matrix

Vila Matrix este un centru de dezintoxicare premium privat înființat în Israel, axat pe tratarea diferitelor adicții, utilizând terapii specifice tradiționale și moderne de o înaltă eficiență pentru pacienții care au nevoie de îngrijire personalizată în probleme de alcoolism, droguri, internet, tulburări de alimentație, jocuri de noroc, comportament dual și alte comportamente compulsive distructive.

Vila Matrix oferă o șansă de a vă îndepărta de factorii declanșatori ai dependențelor frecvent întâlniți  în mediul de viață cotidian și permite pacientului să se recupereze și să se concentreze pe atingerea unei stări de sănătate optime atât fizică cât și mentală. Pacienții nostri provin din toata  lumea, inclusiv din Israel, America de Nord si Latină, Marea Britanie, Rusia, Europa, Africa de Sud și Australia.

Vila Matrix oferă clienților săi un mediu de recuperare relaxat și confortabil cu metodele cele mai avansate de  tratament disponibile în Israel. Vila Matrix oferă o abordare holistică, cuprinzătoare, dar și individualizată de tratament, care combină  psihoterapia și cele mai noi tratamente alternative. Avem o abordare terapeutică complexă atunci când aducem ajutor și speranță persoanelor și familiilor lor afectate de alcoolism, dependența de droguri și alte tulburări de comportamente compulsive.

Vila Matrix oferă o gamă largă de tratamente începând de la asistență medicală și psihologică până la  dezvoltare personală, fiecare dintre metodele noastre de tratament fiind introdusă într-un  plan de tratament individualizat optim pentru fiecare pacient in parte. Fiecare persoană care vine la Vila Matrix pentru ajutor aduce cu ea o istorie personală și un set de circumstanțe unice. Planul terapeutic al dependenților de alcool sau droguri individului va fi influențat de un număr de factori, inclusiv antecedente familiale si personale, tip de dependență, sex și alte variabile.

« 1 of 2 »

 

De ce noi?

Vila Matrix este un centru de dezintoxicare privat autorizat de către Ministerul Sănătății și Social din Israel. Ne străduim să asigurăm tratamentul de cea mai bună calitate pentru pacienții care suferă și au nevoie de ajutor în tratarea diverselor dependente cum ar fi cea de droguri, alcool, internet, jocuri de noroc, tulburărilor de alimentație și tipurilor de comportament dual și compulsiv utilizând metodele terapeutice cele mai avansate și eficiente disponibile în Israel și în întreaga lume în prezent.

Prezența în Israel
Vila Matrix este situată în centrul Israelului și oferă o ocazie excepțională pentru pacienții din această țară și din alte țări de a realiza o recuperare medicală completă departe de ambientul cotidian, de anumite persoane, locuri sau lucruri nocive care pot influența negativ procesul de vindecare. Deoarece tratamentul are loc în Israel, o țară cu influențe spirituale și culturale unice, pacientul va ajunge să dobândească libertatea interioară și vindecarea emoțională.

Locație
Vila Matrix este o vilă de lux privată situată în centrul Herzliyei, la doar 10 minute de Tel Aviv. Asigurăm o atmosferă intimă și discretă de tratament, dar situată în apropiere de alte localități metropolitane importante din țară.

Orientare spre familie
Persoanele dependente se simt singure de multe ori pentru că nu au sprijin familial și uneori riscă să devină o povară și sa fie excluși din rândul membrilor familiei. La Matrix implicăm familia în procesul de recuperare, încurajând refacerea relațiilor de familie deteriorate și participarea activă a celorlalți membri pentru îmbunătățirea înțelegerii și comunicarii. Acest lucru va permite persoanei dependente și familiei să înțeleagă boala și să dezvolte abilități de relaționare mai profundă într-un mediu deschis și sigur.

Tratament personalizat
Vila Matrix oferă o gamă largă de terapii de avangardă personalizate pentru fiecare pacient. Noi oferim tratamente specifice pentru fiecare dependență, deoarece este bine cunoscut faptul ca nu exista o singura abordare terapeutică pentru oricare dependență. Oferim de asemenea un plan de detoxifiere și recuperare într-o singură locație.

Modalități de cazare
Vila Matrix oferă rezidenților săi mai multe opțiuni de cazare, inclusiv cazare în suite de lux, acces gratuit la internet Wi-Fi în zonele comune și televizoare cu ecran plat în fiecare dormitor toate într-un mediu cald și prietenos. Seara pacienții se pot retrage în camerele lor pentru a se bucura de intimitate, pot aranja o seară comuna de vizionare de filme sau programe de sport sau se pot bucura de socializare într-unul din multele zone de relaxare din vilă.

Personalul nostru
Raportul personal/pacient este de aproximativ unu la unu, pentru a permite atenție personală în orice moment. Convingerea noastră este că acordarea atenției individuale este cheia pentru o recuperare de succes. Acceptăm doar un număr limitat de pacienți astfel încât fiecare dintre ei să poată beneficia de un suport terapeutic exclusiv. Din momentul în care sunteți internat la Vila Matrix, veți lucra îndeaproape cu profesioniștii echipei noastre care au mereu în vedere obiectivul terapeutic și care vă vor fi alături pe toata durata procesului de recuperare. Îndrumarea spirituală poate fi, de asemenea, furnizată la cererea pacientului.

Consultații

Aveți probleme cu alcoolul, drogurile, jocurile de noroc sau cu modul de nutriție în viața Dvs?
Exista șanse să scapați de aceste probleme dacă citiți aceste informații și simțiti ca nu aveți nicio putere de a lupta împotriva dependenței dumneavoastră. Nu puteți rezolva de unul singur această afecțiune. Dependența fură o parte a vieții, îndepartându-vă de familie, prieteni, studii, muncă și de capacitatea de te bucura de viață. Deveniți ca unui prizonier disperat care nu poate să se confrunte de unul singur cu aceasta situație.  Ești părinte, student, artist, liber profesionist, fiu sau fiică? Dependența nu face discriminări.  mai mult

 A fost o vreme când alcoolul, drogurile, jocurile de noroc sau nutriția dezorganizată au constituit o parte a existenței zilnice, dar în prezent ele sunt problemă.
Ați experimentat traume sau un șoc puternic în timpul copilăriei, sau subconștientul tău joacă feste împotriva Dvs? Ce inseamnă acest lucru? Mult timp în urmă ai crezut că folosirea acestor lucruri ți-au dat încredere, o stare de fericire și liniște, dar a fost doar un înșelăciune. O modalitate ușoară de a te deconecta de viața cotidiană.
Uneori te trezești si vrei să uiți ce s-a întâmplat ieri. Ați încercat să vă opriți dar nu ați putut. Rușinea, durerea, teama, amărăciunea și disperarea sunt sentimentele pe care le incercați acum.. Vă simțiti singur fără niciun prieten și familia este disperată. Voința este de mult disparută și viață este lipsită de control. Sunteți neputincios în fața situației.

Și acum ați ajuns aici. Acesta este punctul de cotitură!

Vila Matrix este aici pentru a vă ajuta să vă reîntoarceți la viața de dinainte, să fiți o persoană mai fericită și un membru util al societății. Noi vă înțelegem deoarece unii dintre noi s-au confruntat în trecut cu aceleași probleme.
Echipa noastră profesionistă din Israel vă ajută să aflați cauza problemei și să realizați faptul că sunteti o persoană minunată care nu este vinovată ca a ajuns în această situație. Dvs suferiți de o boală, iar noi vă vom ajuta să o controlați. Veți recâștiga dorința de a trăi, dragostea și încrederea familiei Dvs. Veți redeveni un copil iubitor, sora, prietenul sau părintele grijuliu.
Veți învăța cum să vă faceți prieteni care să vă respecte așa cum meritați, veți putea să vă întoarceți la persoana iubită și să mergeți mai departe. Luați o pauză de la viața pe care o stiți. Lăsați-ne să vă ajutăm.
Viață Sober este plină de satisfacții și multe cadouri și binecuvântări vor veni in calea Dvs. Credeți-ne, aveți o șansă reală!

Echipa de profesioniști

Serviciile noastre de tratament de la Vila Matrix sunt asigurate de către o echipă multidisciplinară de profesioniști care creează un plan de tratament personalizat în funcție de condiția clinică a fiecărui pacient. Acești profesioniști de înaltă calificare sunt:

• Psihiatri și psihologi
• Medici
• Asistenților sociali specializați în tratarea dependenței
• Șefi de departament pluridisciplinar
• Consilieri specializați în tratarea dependentei de alcool sau droguri

• Consilieri în probleme familiale
• Consilieri în probleme religioase
• Nutritioniști
• Antrenori specializati în recuperarea fizică
• Consilieri în terapie de lungă durată
• Specialist în wellness și fitness
• Terapeuți în sporturi acvatice și artă

Terapii și activități

Programele noastre de recuperare sunt proiectate pe o abordare holistică sau globală pentru a elimina dependența și a trata tulburările conexe. Ele se bazează pe teoria de criză, psihodinamică și terapii cognitiv-comportamentale. Unele componente sau activități ale programului vor fi ajustate în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient și obiectivele recuperării medicale. Pacienților le sunt furnizate minim 5 proceduri intensive în fiecare zi în plus față de alte activități recreative și de petrecere a timpului liber. Alte terapii pot fi incluse imediat ce acestea devin disponibile. În plus, Vila Matrix oferă programe de terapie clinică și servicii conexe pentru pacienții din Israel și din alte țările străine, ca parte din programul nostru terapeutic adresat pacienților din lumea întreagă.

Componente ale abordării holistice 

• terapie individuală și de grup
• ateliere în 12 etape
• terapia cognitiv-comportamentală
• tehnici emoționale de eliberare
• terapia de control a fricii
• masaj
• biofeedback
• psihiatrie
• plan de medicație
• terapia de control a furiei
• nutriție
• simptomele de management a orientării
• terapie acvatică
• terapia alegerii stilului de viață
• ghid în abordarea eficientă a problemelor de viață
• terapie în artă
• acupunctură
• terapie fizică
• DBT
• consiliere familială
• consiliere privind problemele de viață din trecut
• n.a & A.A
• psihoterapie
• prevenirea recăderii în dependență
• yoga
• meditație
• excursii turistice cu ghid în Israel
• programele de prevenție pentru adolescenți, liber profesioniști și părinți
• programe de întreținere
• activități libere
• scriere Jurnal

Programe

Programele de reabilitare de la Vila Matrix sunt o combinație complexă de terapii tradiționale și moderne, bazate pe programe alternative individuale cu rezultate foarte mari de recuperare. Cercetări recente în domeniul terapiei dependenței și în psihiatrie au arătat că, în cele mai multe cazuri există o corelație directă între durata și intensitatea terapiei și capacitatea individuală de a menține un stil de viață stabil în viitor pentru adulții tineri, bărbați și femei, suferinzi de anumite dependențe și/sau probleme psihologice.
Durata acestor programe complexe personalizate conferă o stare de bine și privirea cu încredere viitorului, pacienții învățând să se concentreze pe gestionarea simptomelor și dezvoltarea de abilități pentru a face față dificultăților reale sau imaginare. Pacienții internaționali pot găsi programele noastre de recuperare un nou mod de viață foarte util atunci când se vor întoarce în comunitățile lor de origine. La Vila Matrix oferim programe individuale concepute pentru tratamentul simptomelor dependenței ușoare, înainte ca pacienții astfel diagnosticați să afunde în abuzul de substanțe și tipuri de comportament anormal.

1. Programe medicale pe termen scurt în Vila Matrix
Până la 90 de zile, inclusiv pe o perioadă medie de 30 până la 45 de zile, programul de detoxifiere este foarte intens având ca scop atingerea unei stabilități emoționale utile în viitorul apropiat. Acest program scurt are terapii comportamentale și cognitive psihodinamice și pacienții sunt încurajați să participe la toate reuniunile, sesiunile de grup și alte activități păstrând și suficient timp pentru introspecție și dezvoltarea abilităților de depășire a dificultăților. Pacientul învață și înțelege nevoia de stabilitate emotională. Acest program este recomandat pentru pacienții care au nevoie de ajutor specializat pentru prima dată în viață.

2. Programe medicale pe termen mediu
La VilaMatrix, cele mai multe tratamente de recuperare încep cu un program de 90 zile și se extind în funcție de nevoile terapeutice individuale ale fiecărui pacient. În cele mai multe cazuri, tratamentul de recuperare pe termen mediu urmează o perioadă de detoxifiere supravegheata medical cu durata medie de 45 la 60 de zile. Acest program este indicat pentru pacienții care au nevoie de o perioadă minima de detoxifiere și de terapii cu accent pe alegerea stilului de viață. În clinica noastră, pacienții profită la maximum în urma programului nostru intensiv de activități.

3. Programe medicale pe termen lung
Tratamentul pe termen lung cu un minim de 6 luni este indicat pentru pacientii cu un istoric de recaderi frecvente și este recomandat pentru alcoolicii cronici și dependenți care au fost tratați anterior și în alte instituții. La Vila Matrix acest program este recomandat pentru pacienții care suferă de co-morbiditate sau comportament dual. Acest program este destinat pentru pacienții dependenți de mai mulți ani și cei care suferă de depresie, anxietate, tulburări de personalitate, PTSD, TOC și ADDH, în plus față de abuzul de substanțe. Pacienții cu un istoric indelungat de alcoolism sau dependență de droguri, de pastile sau medicamente eliberate pe baza de prescripție medicală pot găsi, de asemenea, util acest program, mai multe săptămâni sau chiar luni.
Mai mult decât atât, echipa noastra recomandă cu insistență un program de tratament pe termen lung pentru pacienții care suferț de tulburțri extreme de alimentație și necesită asistență terapeutică individuală. Tratamentul pe termen lung oferă o mai bună vindecare a pacientului și îl pregătește să părăsească acest loc având o înțelegere clară asupra stilului de viață pe care ar trebui să-l adopte.

Tratamente

♦ Detoxifierea alcoolică

Detoxifierea este un program de tratament de stabilizare supervizat medical utilizat pentru dependenta de alcool și conceput pentru a curăța organismul de substanțele care l-au intoxicat. În general, acesta este primul pas în depășirea dependenței și constituie o parte a unui plan terapeutic de recuperare. Un organism intoxicat cu alcool nu se poate recupera peste noapte și nici modul de gândire și depresia persoanei în cauza nu dispare într-o clipă. Pentru a evita simptomele de sevraj alcoolic, unele medicamente pot fi prescrise temporar. Tipul de medicamente și durata utilizării lor este în strânsa corelație cu nevoile specifice individuale ale pacientului.mai mult

Vila Matrix oferă un mediu stimulativ de susținere pentru pacienții săi în orice moment. Acest lucru permite pacienților dezvoltarea unor strategii alternative de adaptare. În timpul programului, ambientul cald și prietenos al clinicii promovează un sentiment de siguranță și securitate necesar în procesul de recuperare care permite pacientului să se simtă protejat și să aprecieze eforturile terapeutice ale echipei medicale. Cu toate acestea, natura programului combinată cu nevoia individului de a-și continua viața fac ca planul de tratament să fie complex. Acest lucru este esențial pentru atingerea rezultatului dorit.

♦ Tratamentul alcoolismului

A deveni dependent de alcool este una dintre experiențele cele mai traumatizante și înfricoșătoare pe care o persoană le poate experimenta și poate avea un impact grav asupra calității vieții, afectând atât sistemul nervos central cât și personalitatea. Dependența de alcool este o problemă medicală și se poate dezvolta lent asemănător bolii canceroase, creând un haos masiv în viața oamenilor înainte ca aceștia să realizeze că se confrunta cu o problemă gravă. Până la momentul în care problema este abordată, situația poate să fi atins punctul culminant și să fie nevoie de o luptă intensă pentru a fi depășită. Pentru a produce rezultate eficiente, programul de tratament include pe lângă programul de dezintoxicare și o gamă largă de workshop-uri și sesiuni care permit dependenților să abordeze problemele de natură fizică, emoțională și psihologică.mai mult

Alcoolul este de cele mai multe ori răspunsul pentru mulți oameni atunci când se confruntă cu situații stresante sau problematice. Dar există o cale de ieșire și Vila Matrix oferă un mediu stimulativ și de susținere pentru ca pacienții să-ți poată dezvolta abilitățile necesare pentru a abandona alcoolul și a-l percepe ca o soluție la problemele și dificultățile vieții. Aceasta include insuflarea convingerii că pacientul se poate descurca fără băutură și fără compromisuri. În timpul programului, ambientul cald și prietenos va contribui la recuperare deoarece promovează siguranța și securitate ceea ce face pacientul sa se simt protejat și să aprecieze necesitatea tratamentului.

Tratamentul va explora de asemenea, modul în care alcoolul distruge oportunități importante și va reîncerca să reinstaureze stima de sine a pacienților și să-i elibereze de obsesia alcoolului. Pacientul trebuie să creadă că există viață după dependența de alcool – și chiar una plină de satisfacții. Tratamentul poate fi privit ca un succes doar în cazul în care pacientul își valorifica și recunoaște rolul sau în societate precum și potențialul unei vieți împlinite fără alcool. Noi insuflăm pacientului convingerea că există o viață plină de satisfacții, după renunțarea la băutură și că are un rol pozitiv în societate.

♦ Tratamentul de recuperare în dependența de droguri

Dependența de droguri, inclusiv droguri grele sau droguri ilegale, precum și dependența de medicamentele prescrise, constituie un detriment important al sanatății mentale și fizică și se pare că dependența de droguri este cea mai problematică și greu de depășit. Când această problemă a devenit imposibil de gestionat, chiar și cei care decid să se acționeze pentru a scăpa de ea descoperă că procesul de recuperare nu este ușor și lasă de multe ori persoanei respective un sentiment de singurătate și neputință precum și faptul că ceva le lipsește. Înainte de tratament, în mediul cotidian exista convingerea că dependentul folosește medicamente pentru a trăi și trăiește pentru a consuma droguri.mai mult

Dependența este o boala cronică progresivă, care pot fi tratate cu succes și se spune că primul pas la dezintoxicare este recunoașterea problemei. Al doilea pas este culegerea de informații și alegerea înțeleaptă în gasirea celui mai bun centru de dezintoxicare pentru a maximiza șansele de succes terapeutic. Obiectivul nostru este ca pacienții să aibă un răspuns pozitiv la tratament. Tratamentul de recuperare în dependența de droguri este o provocare terapeutică. Inițial există simptome fizice intense în timpul renunțării la consumul lor, dar apoi dependentul trece prin procesul de recuperare mai ușor datorită unui tratament personalizat determinat de severitatea dependenței și de tipul de substanță utilizat. Vila Matrix oferă un mediu pașnic și familiar în care viața merge înainte în conformitate cu un program prestabilit, dar fără a pune prea multă presiune pe pacienții noștri.

În clinica noastră oferim pacienților aflați în plin proces de recuperare o atmosferă intimă, supravegherea unor profesioniști în medicină, asistență medicală, psihiatrie, psihologie, consilieri personali și familiali, dieteticieni, antrenori de fitness și personal de îngrijire, unii dintre ei fiind foști dependenți care au trecut și ei prin acest proces de vindecare.
Rolurile fiecărui membru al echipei terapeutice sunt astfel atribuite pentru a avea grijă ca zonele comune să fie curate și bine întreținute în timp ce mesele gătite sănătos să vă ajute să vă concentrați pe recuperare. Nutriția este un element important într-un proces de recuperare sănătos, mesele echilibrate fiind un factor-cheie în orice program de tratament. Toate mesele sunt servite cușer.
La Vila Matrix, tratamentul oferit va da o șansă de a va detașa de factorii declanșatori ai dependenței frecvent întâlniți și permite individului să se recupereze optim atât fizic cât și mental. Terapii specifice, bazate pe metode eficiente dovedite științific sunt oferite pentru pacienții ce necesită terapie personalizată în probleme de alcoolism, dependența de droguri, tulburări de alimentație cum ar fi anorexia, bulimia și supraalimentarea, depresie și anxietate, jocuri de noroc, tulburare bipolară de comportament precum și alte comportamente adictive sau compulsive.

♦ Jocurile de noroc

Jocurile de noroc este un alt tip de dependență pentru care există tratament la Vila Matrix. Dependența de jocuri de noroc, problema numită ludomania, duce la îndeplinirea imaginară a unor fantezii sau gratificări false, asumarea de riscuri puțin controlabile, în speranța că pariul următor va va fi câstigător, jucătorii împătimiți caută o scăpare de lumea reală, în ciuda consecințelor negative sociale, personale și familiale.mai mult

Condiția de jucător patologic este clasificată ca o tulburare de control a impulsurilor, suferinzii prezentând multe similitudini cu cei dependenți de anumite substanțe. Acest lucru poate duce la minciuna, acte ilegale, relații rupte, inclusiv cele legate de familie și pierderea bunurilor cu consecințe catastrofale. Poate apărea chiar o depresie profundă, care de multe ori duce la sinucidere.
O serie de sesiuni de consiliere și terapie sunt furnizate pacienților nostri pentru a reduce și controla dorințele nocive asociate cu dependența de jocuri de noroc precum și pentru a gasi rezolvarea consecințelor dureroase pe care dependenta le-a putut cauza. Tratamentul presupune consiliere, programe pas cu pas, de auto-ajutor, suport de la egal la egal, medicație, terapii alternative sau o combinație a acestora.

♦ Dependența de Internet

Odată cu apariția erei Internetului și a accesului ușor la web la nivel mondial, un număr tot mai mare de oameni devin dependenți de Internet, inclusiv de jocuri de noroc online, socializare web, achiziționarea compulsivă a diverse produse online inclusiv materiale pornografice. Aceastp dependență s-ar putea sa nu fie recunoscuta imediat ca atare, chiar dacă este observată utilizarea excesivă a calculatorului ce interferează cu viata de zi cu zi, devenind uneori un puternic motiv de stres. Aceasta dependență este mai frecvent observată la adulții tineri. În prezent, este denumită în mod obișnuit Disorder Internet Addiction sau IAD.mai mult

Cercetările recente arată o legătură între Disorder Internet Addiction cu anumite probleme de sănătate mintală existente, cel mai frecvent depresie, cu efecte negative semnificative la nivel social, psihologic și profesional. Vila Matrix oferă o serie de sesiuni de consiliere și terapie pentru a examina factorii care stau la baza dependenței de Internet. Acest lucru permite pacienților să descopere cine sunt ei cu adevărat și de a se accepta pe sine. Astfel li se oferă posibilitatea de a gasi în ei înșiși soluția la problemele lor și de a-și dezvolta metode alternative sănătoase pentru evitarea abuzului de Internet și de a trăi mai echilibrat și mai productiv.

♦ Tulburările de alimentație

Tulburările de alimentatie sunt condiții definite de alimentație anormală care pot implica ingestia insuficientă sau excesivă de alimente în detrimentul sănătății fizice și mentale a unei persoane. Aceste anomalii includ anorexia nervosă – caracterizată prin restricție alimentară extremă, până la autoînfometare și pierderea excesivă în greutate; bulimia nervosa – o tulburare caracterizată prin alimentație în exces urmată de autoinducerea de vărsături și utilizarea de diuretice, clisme, și laxative. Există de asemenea și o altă tulburare de alimentație, o dependență de produse alimentare expirate sau toxice.mai mult

Studii recente din Israel au găsit dovezi ale unei corelații între pacienți suferind de bulimia nervosa sau anorexia nervosa cu cei dependenți de anumite substanțe. Mai mult decât atât, tulburările de anxietate și de personalitate sunt des întâlnite la pacienții cu tulburări de alimentație și fac parte din tabloul complex simptomatic clasic al unei dependente. Relația compulsivă cu alimentele, imaginea de sine distorsionată și ura de sine asociate cu anorexia, bulimia și supraalimentarea constituie terenul propice dpentru dezvoltarea altor comportamente adictive.

La Vila Matrix oferim un mediu prietenos adecvat, în care acești dependenți pot învăța să se detașeze de alimentele-obsesie. Am pus un accent puternic pe furnizarea de alimente proaspete nutritive sănătoase pentru pacienții noștri. Terapia este în centrul programului nostru și funcționează pe mai multe niveluri: conduce la creșterea gradului conștiinței și a stimei de sine, promovează capacitatea de comunicare și interacționare cu alte persoane, vindecă sentimentul de rușine asociat acestei dependente.
Scopul principal al programului de tratament este de a oferi pacienților instrumentele necesare pentru a avea o relație normală cu alimente și pregătește fiecare participant pentru a trăi sănătos în mediul cotidian.

♦ Tulburarea de comportament dual

Tulburare de comportament dual este condiția de a suferi de o boală psihică în paralel cu o comorbiditate care constă în abuzul de substanțe. Aceasta poate fi depresie și alcoolism, sau tulburare bipolară și dependența de droguri, stres și jocuri de noroc, anxietate și tulburări de alimentație cu abuzul de droguri etc. Diagnosticarea un boli psihice primar în toxicomanii este o provocare deoarece abuzul de droguri induce el însuși adesea simptomele unor afecțiuni psihice, făcând astfel necesară diferențierea între dependența indusă de substanțe și unele boli mintale preexistente.

⇑Sus

Vila Matrix oferă:

• Confidențialitate și securitate a datelor personale pentru fiecare pacient.
• Tratament destinat adulților, bărbați și femei cu vârsta peste 18 ani.
• Asigurare medicală pacienților internaționali în timpul recuperarii  lor.
• Toate mesele sunt servite cușer.

Asigurăm un tratament integrativ care implică o combinație complexă de terapii într-un singur pachet de tratament personalizat pentru fiecare pacient; am dezvoltat o filosofie coerentă și o abordare terapeutică individualizată în rândul echipei noastre de psihiatri, psihologi și asistenți sociali în timp ce se asigură și pregătirea pacientului pentru un mod de viață sănătos echilibrat după terminarea tratamentului.

Pentru mai multe informații despre Vila Matrix accesați: www.matrixreloadrehab.com