Go to Top

Tratamente medicale în Israel

Israel este considerat liderul mondial în domeniul medical datorită serviciilor medicale şi a tehnologiei avansate pe care o posedă, iar pacienţii care doresc să aibă acces la un tratament personalizat, un program de evaluare medicală sau, pur şi simplu, de o altă opinie medicală, nu ezită niciun moment să aleagă tratamentul pe teritoriul Israelului.

Totuşi, o astfel de călătorie facilă oricui, pentru unii este chiar inaccesibilă, dar prin înfiinţarea American Medical Center în România, a fost creată o punte de legătură cu tehnologia, profesionalismul şi avantajele pe care le oferă Israelul, care se realizează printr-o comunicare corectă şi promptă cu oricine este interesat de tratament în străinătate. Conexiunea între două sisteme din ţări diferite nu poate fi decât benefică pentru ambele părţi, iar prin faptul că această conexiune este realizată în domeniul medicinei este cu atât mai de dorit, disciplina lui Hipocrat fiind, fără îndoială, crucială vieţii.

Echipa clinicii AMERICAN MEDICAL CENTER (American Medical Tourism Services) din Bucureşti dă dovadă de un spirit tânăr şi este într-o continuă evoluţie într-un domeniu precum cel medical, ceea ce reprezintă un atuu în realizarea relaţiilor profesionale cordiale cu celelalte clinici din România şi Israel, dar şi de pe teritoriul altor ţări. Ideile inovative şi originale, comunicarea deschisă şi eficientă cu pacienţii, serviciile optime şi personalizate – toate acestea sprijină conceptul de medicină fără graniţe: mirajul îndepărtatului Israel devine o realitate, de altfel apropiată, iar miraculosul Ierusalim oferă o nouă viaţă, atât spiritual, cât şi medical – prin arta sa de a vindeca.

Sănătatea, ca şi prioritate, serviciile de cea mai bună calitate oferite pacienţilor, îmbunătăţirea speranţei de viaţă a oamenilor: acestea sunt idealurile pe care American Medical Center şi Spitalul Universitar Hadassah din Ierusalim încearcă permanent să le atingă şi reuşesc cu succes. Aceleaşi aspiraţii de a construi o lume mai bună prin intermediul probabil celei mai umanitare discipline, medicina, unesc reprezentanţii acestor clinici, România şi Israel, şi, cu puţin noroc, vor uni şi alte domenii de activitate, totul în beneficiul tuturor oamenilor care se vor putea bucura de o viaţă mai uşoară şi, de ce nu, mai fericită şi îndelungată.

AMERICAN MEDICAL CENTER este o clinică medicală specializată în turismul medical către Israel, mai precis către Spitalul Universitar Hadassah din Ierusalim. Principalul nostru obiectiv este acela de a oferi pacienţilor din întreaga lume cele mai de succes tratamente şi proceduri medicale efectuate în Israel, liderul mondial în ceea ce priveşte cercetarea şi dezvoltarea medicală.

O certitudine asupra unor rezultate medicale de excepţie o reprezintă experienţa noastră în domeniul medical, ce se întinde pe parcursul a peste 20 de ani. Aceasta este dezvoltată printr-o relaţie directă cu pacienţii, în colaborarea realizată între American Medical Center din Bucureşti şi Spitalul Universitar Hadassah din Ierusalim, al cărui reprezentant oficial în exclusivitate în Romania suntem.

Pentru sfaturi și informații practice, vizitați Pași de urmat.