Profesor Reuven Or

Profesor Reuven Or

Director al Departamentului de Transplant Medular

American Medical Center din Bucuresti lucreaza in colaborare foarte buna cu Hadassah University Medical Center din Ierusalim, Israel in domeniul Transplantului Medular, prin tratarea pacientilor din Romania in Departamentul de Transplant Medular si Imunoterapia cancerului.

American Medical Center este reprezentantul oficial in exclusivitate al Spitalului Universitar Hadassah din Ierusalim si promoveaza serviciile medicale de inalta calitate si reusitele in domeniul cerecetarii efectuate la Hadassah intregii comunitati medicale din Romania. Schimbul de cunostinte si experienta este vast si include participarea reciproca la seminarii medicale si stiintifice, atat in Israel cat si in Romania. In plus, medici Romania viziteaza Departamanetul de Transplant Medular si participa la toate activitatile clinice si academice si apreciaza capacitatile detinute de Hadassah University Medical Center.

Declar satisfactia noastra si mandria prin colaborarea cu American Medical Center si Hadassah University Medical Center, in special privind evaluarea si tratarea pacientilor romani in spitalul nostru. Acest parteneriat unic reprezinta un proiect umanitar ce vine in sprijinul pacientilor care au nevoie de terapii salvatoare.