Go to Top

Spitalul Shaare Zedek

În contextul experienței de peste două decenii în domeniul medicinei, căpătate de-a lungul anilor și în aria turismului medical, o nouă colaborare a luat naștere. Shaare Zedek University Hospital se alătură clinicii American Medical Center și scopului nostru comun de a face lumea mai bună prin intermediul medicinei.

Afiliat Facultății de Medicină a Universității Ebraice, alături de Hadassah Medical Center, Spitalul Universitar Shaare Zedek din Ierusalim oferă servicii medicale la cea mai înaltă clasă pacienților din întreaga lume prin intermediul medicinei personalizate, caracteristică școlii medicale israeliene, la prețuri accesibile tuturor, prețuri adaptate nevoilor și posibilităților fiecărui pacient în parte.

Situat în inima Ierusalimului, Shaare Zedek University Hospital a jucat întotdeauna un rol important în viața orașului și a populației sale cosmopolite.

« 1 of 2 »

Istoric

Pentru aproape 110 ani, Shaare Zedek University Hospital a asigurat servicii medicale de calitate  superioară  pentru  locuitorii din Ierusalim. Din momentul deschiderii sale, în anul 1902, cand era un spital cu 20 de paturi, situat pe Jaffa Road, și până în prezent, spitalul a oferit beneficii importante pentru dezvoltarea orașului. Numit după binecunoscutul termen biblic “porțile neprihănirii”, Shaare Zedek a răspuns la necesitățile populației de o mare diversitate din Ierusalim încă de la prima sa zi de funcționare, tratând pacienții de orice rasă, religie și naționalitate.

Datorită combinării tehnicilor medicale avansate cu îngrijirea atentă  a pacientului, spitalul a devenit recunoscut ca un centru de elită în Ierusalim, în Israel și în întreaga comunitate medicală internațională.

Localizare

În prezent, Shaare Zedek University Hospital este situat pe o suprafață  de 11 acri vizavi de Muntele Herzl, ceea ce îl face singurul spital mare din Ierusalim în zona centrală  a orașului. Complexul spitalicesc, finalizat în 1979, cuprinde  zece clădiri interconectate și o zonă de parcare extinsă. Spitalul Shaare Zedek s-a transformat dintr-un spital regional cunoscut, într-un important centru medical multidisciplinar, cu reputație internațională pentru excelența în multe domenii de expertiză medicală.

Obiectivul

Cu un angajament constant  în dezvoltarea de mijloace din ce în ce mai inovatoare pentru ingrijirea optimă a pacientului, având în prezent 700 paturi, spitalul tratează sute de mii de pacienți pe an, în cele 30 de secții și 70 unități ambulatorii.

Afiliere academică

Instituție  academică și de cercetare stimată, Shaare Zedek servește ca spital universitar afiliat Facultății de Medicină de la Universitatea  Ebraică, Ierusalim și, în plus, asigură cursuri și pentru studenții la medicină din cadrul Universității Ben Gurion din Negev, fiind singurul spital din Israel care asigură activități de predare academică extinsă la două facultăți de medicină din Israel.

Această  relație  a avut  beneficii  reciproce  și a servit  dezvoltării  activităților  de cercetare și predare academică ca priorități majore alături de activitatea medicală.

Privind spre viitor

Îngrijirea optimă a pacienților și utilizarea celor mai noi tehnologii medicale au caracterizat Shaare Zedek încă  de la începutul secolului al XX-lea, spitalul aflându-se pe primele locuri în topul instituțiilor medicale atât din Israel, cât și din întreaga lume.

Despre Spitalul Share Zedek

• Angajament constant  în dezvoltarea de mijloace din ce în ce mai inovatoare pentru ingrijirea optimă a pacientului.
• Spitalul tratează sute de mii de pacienți pe an.
• Dispune de 700 paturi, 30 de secții și 70 unități ambulatorii.

Pentru date practice, vizitați Pași de urmat

Pentru mai multe informații despre Spitalul Shaare Zedek, accesați www.szmc.org.il