Go to Top

Orthopaedics Masterclass. State-of-the-Art 2019

seminar ortopedie american medical center

Seminar Ortopedie – Joi 23 Mai 2019 – București

American Medical Center, reprezentantul oficial în exclusivitate în Romania al Spitalului Universitar Hadassah din Ierusalim, organizează Joi 23 Mai în București, la Hotel Marshal Garden 5* de pe Calea Dorobanți nr. 50B, Seminarul Medical Orthopaedics Masterclass – State-of-the-Art 2019.

Speakerii evenimentului vor fi renumiții specialiști în ortopedie de la Spitalul Hadassah:

  • Michael Zaidman, M.D. – Head of the Pediatric Orthopedic Unit
  • Vladimir Goldman, M.D. – Orthopedic Surgery Unit
  • Naum Simanovsky, M.D. – Orthopedic Surgery Unit

La acest seminar sunt invitați să participe medici ortopezi din București și din țară, cărora le vor fi prezentate ultimele inovații din domeniul ortopediei, descoperite și aplicate la Hadassah, precum și diverse cazuri medicale complexe în diferite situații medicale, tratate prin aceste metode. Seminarul va fi interactiv și se dorește participarea sși implicarea medicilor prezenți in discuțiile din cadrul tematicii abordate.

Seminarul se va desfăsura în limba engleză, va avea două parți și se va concentra pe subiecte medicale precum:

DDH from infant to adult – evolution & solution

Difficult cases in different situations – case based presentations: Deformities, neuro-muscular medical conditions, upper extremity & foot corrections, trauma cases.

Participarea la seminar este gratuită, dar numărul de locuri este limitat. Pentru inscriere și detalii asupra programului seminarului, medicii și personalul medical din domeniul ortopediei au la dispoziție urmatoarele modalități de contact:

Aceleaşi aspiraţii de a construi o lume mai bună prin intermediul medicinei unesc specialiștii din România şi Israel printr-o colaborare de tradiție, totul în beneficiul pacienților care se vor putea bucura de o viaţă mai uşoară şi sănatoasă.