Go to Top

IMUNOTERAPIA – Un an de terapie imunologică în România – joi 29 iunie 2017

reuven-or-amts-amc-pitesti-muntenia-web-post-29-iun

IMUNOTERAPIA CANCERULUI & IMUNO-ONCOLOGIE PEDIATRICĂ

Terapie imunologică – tratament & monitorizare la cele mai înalte standarde ale medicinei moderne pentru tratarea și vindecarea tumorilor maligne – LA ADULȚI ȘI COPII

JOI 29 IUNIE 2017 – Pitești, România  – Consultanță medicală & Imunoterapia cancerului – Prof. Dr. Reuven Or

Cancerul este un inamic letal. Tumorile dezvoltă multiple mecanisme de rezistență cu scopul de a se ascunde și a evita distrugerea de către sistemul imunitar. Terapiile oncologice standard se bazează pe strategii precum chirurgia, radioterapia și chimioterapia, acestea atacă în mod direct celulele patologice.

Imunoterapia cancerului este tratamentul ce se folosește de sistemul imun al pacientului pentru a lupta cu neoplasmul și începe sa capete o valoare importanta in strategia terapeutică a bolilor maligne rezistente. Imunoterapia include diverse abordări ce variază de la stimularea mecanismelor anti-tumorale proprii pacientului până la depășirea imunosupresiei antitumorale.

Arsenalul de imunoterapii include atât vaccinuri, virusuri oncolitice, transfer de celule natural killer si celule T ex vivo activate, cat și administrarea de anticorpi sau proteine recombinate. Aceste noi tratamente imuno-oncologice sunt disponibile acum și pentru copii.

„Imunoterapia este tratamentul revoluţionar ce învaţă organismul să atace tumorile canceroase. Este cel mai important salt în domeniu de la descoperirea chimioterapiei […]. Imunoterapia este mai specifică, are mai puține efecte secundare și poate fi combinată cu tratamentele convenționale ale cancerului. S-a demonstrat că distruge tumorile, ceea ce înseamnă că pacientul scapă de boală și îi prelungim viața”, a arătat profesor doctor Reuven Or, unul din cei mai renumiți experți în tratarea cancerului prin imunoterapie.

Prof. Dr. REUVEN OR, Directorul Centrului de Transplant Medular și Imunoterapia Cancerului de la Hadassah University Hospital din Ierusalim, Israel, revine în România JOI 29 IUNIE 2017 pentru a sprijini în continuare pacienții ce au nevoie de cel mai bun tratament medical de avangardă în lupta împotriva cancerului și a tumorilor cerebrale: IMUNOTERAPIA.

Prof. dr. REUVEN OR este disponibil pentru consultanță medicală contra cost, în valoare de 800 euro (consultație + control), alături de medici români specialiști în oncologie, hematologie, neurologie si pediatrie, în ziua de JOI – 29 IUNIE 2017, în cadrul Spitalului MUNTENIA din Pitești, str. Pictor Grigorescu, nr.2A, față în față cu ExpoParc, împreună cu membrii clinicii American Medical Center din Bucuresti, reprezentantul oficial in exclusivitate in Romania al Spitalului Universitar Hadassah din Ierusalim.

Pentru programări și informații, pacienții vor trimite în prealabil un dosar medical și au la dispoziție următoarele modalități de contact:

 • adresa e-mail – centrumedicalamerican@yahoo.com (dept. de turism medical – American Medical Center)
 • telefon mobil 0786.51.00.52 (American Medical Center)
 • sediul clinicii American Medical Center, str Năsaud nr 68A, sector 5, București
 • sediul Spitalului Muntenia, str. Pictor Grigorescu, nr.2A, față în față cu ExpoParc, Pitești

Programările se pot efectua până cel târziu Marți 27 Iunie, având în vedere numărul limitat de 8 locuri disponibile pentru consultații medicale. Acestea se realizează pe baza unui acord scris de tip contract și prin achitarea in avans a contravalorii pachetului de consultanță.

Începând cu această consultație, pacientul va putea beneficia de următoarele servicii:

 • consultație medicală personală cu Prof. Reuven Or și un medic specialist al Spitalului Muntenia, din domeniul hematologiei, oncologiei sau neurologiei – după caz;
 • control medical ulterior (a doua vizită medicală)
 • opinia și evaluarea medicală pentru dosarul medical complet preexistent (este obligatoriu ca pacientul să îl trimită în prelabil si ulterior să vină cu acesta la consultatie);
 • indicații pentru investigații și testări suplimentare, după caz;
 • Second Opinion pentru un diagnostic prezumtiv si recomandarea unui tratament optim alternativ, personalizat si eficient;
 • estimarea în avans a eficienței unui tratament imunoterapeutic în funcție de tipul și stadiul bolii pacientului;
 • recomandarea personalizată/ protocol personalizat pentru o conduită terapeutică de imunoterapie bazată pe medicație biologica de ultima generație;
 • estimarea financiară prealabilă a costurilor terapiei, având în vedere că prețurile medicamentelor pornesc de la câteva mii de euro si ajung la zeci de mii;
 • follow-up medical pe parcursul tuturor etapelor de evaluare medicală și de tratament imunoterapic: înaintea, în timpul terapiei și post terapeutic – acordat de către Prof. Dr. Reuven Or personal prin vizite periodice și prin intermediul reprezentanților clinicii American Medical Center, reprezentant oficial în exclusivitate în Romania al Spitalului Universitar Hadassah Ierusalim, și cu sprijinul medicilor specialiști ai Spitalului Muntenia din Pitești, prin intermediul acestui colaborator al clinicii române și al spitalului israelian.

În ultimul timp terapia imunologica a fost validată din punct de vedere clinic pentru un număr mare de cancere. În prezent, strategiile de tratament sunt atât sub observație și în curs de dezvoltare cât și utilizate în clinică.

În Romania, implementarea IMUNOTERAPIEI este asigurata de catre Prof. Dr. Reuven Or, prin colaborarea dintre American Medical Center & Spitalul Muntenia și împlinește un an odată cu vizita din 29 iunie a.c. a reputatului Prof. Dr. Reuven OR, medic specialist israelian de renume internațional în îmunoterapia cancerului și aplicarea terapiilor biologice pentru tratarea tumorilor.

, , ,