Go to Top

IMUNOTERAPIA, lupta împotriva cancerului – miercuri 8 noiembrie 2017

post-american-medical-center-tourism-services-imunoterapie-reuven-or-8-nov

IMUNOTERAPIA

Lupta împotriva cancerului

MIERCURI 08 noiembrie 2017 – Pitești, România  – Consultanță medicală – Prof. Dr. Reuven Or

Imunoterapia se bazează pe stimularea sistemului imunitar al pacientului, care, astfel, începe să atace tumorile canceroase. Medicii israelieni au reușit să dezvolte această procedura plecând de la rezultatele transplantului de măduvă osoasă, procedeu care în sine reprezintă o formă de imunoterapie, în prezent ei aplicând aceasta terapie în cazul pacienților cu diverse afecțiuni ale sângelui, dar și în cazul pacienților afectați de tumori maligne solide.

Imunoterapia este o combinație multiplă de abordări. Deoarece putem folosi celule sănătoase din sistemul imunitar al unui donator, dar putem folosi și cytokine, care sunt proteinele implicate în răspunsul sistemului imunitar, specifice sistemului imunitar, prin ele făcându-se și comunicarea dintre celule. Sistemul imunitar comunică prin producerea acestor proteine și apoi mobilizează mai multe celule în corp. Deci putem folosi aceste proteine ce măresc răspunsul imunitar, precum si vaccinuri care pot crește răspunsul sistemului imunitar împotriva unor antigeni specifici, ce pot fi viruși, dar și celule canceroase.

Arsenalul de imunoterapii include atât vaccinuri, virusuri oncolitice, transfer de celule natural killer și celule T ex vivo activate, cât și administrarea de anticorpi sau proteine recombinate. Aceste noi tratamente imuno-oncologice sunt disponibile acum și pentru copii.

„Imunoterapia este tratamentul revoluţionar […] S-a demonstrat că distruge tumorile, ceea ce înseamnă că pacientul scapă de boală și îi prelungim viața”, a arătat profesor doctor Reuven Or, unul din cei mai renumiți experți în tratarea cancerului prin imunoterapie.

„Cel mai bun moment pentru aplicarea imunoterapiei este atunci când boala este redusă la minimum. Deci, după operație și perioada de tratamente adjuvante cu chimioterapie sau radiații, este cel mai bun timp să prevenim reapariția celulelor canceroase. Imunoterapia se folosește de sistemul imunitar al pacientului pentru a duce lupta împotriva cancerului și tumorilor cerebrale și include diferite modalități de abordare terapeutică, care sunt în prezent studiate și cercetate. Acestea se bazează pe stimularea mecanismelor antitumorale proprii organismului pacientului pentru a depăși mecanismele imunosupresoare și a înlătura celulele tumorale”, a mai spus profesorul Reuven Or.

Prof. Dr. REUVEN OR, Directorul Centrului de Transplant Medular și Imunoterapia Cancerului de la Hadassah University Hospital din Ierusalim, Israel,  revine în România și este disponibil pentru consultanță medicală contra cost, în valoare de 3600 lei (800 euro) alături de medici români specialiști în oncologie, hematologie, neurologie si pediatrie, în ziua de MIERCURI 08 noiembrie 2017, în cadrul Spitalului MUNTENIA din Pitești, str. Pictor Grigorescu, nr.2A, față în față cu ExpoParc, împreună cu membrii clinicii American Medical Center din Bucuresti, reprezentantul oficial în exclusivitate în Romania al Spitalului Universitar Hadassah din Ierusalim.

Pentru programări și informații, pacienții vor trimite în prealabil un dosar medical și au la dispoziție următoarele modalități de contact:

 • adresa e-mail – centrumedicalamerican@yahoo.com (dept. de turism medical – American Medical Center)
 • telefon mobil 0786.51.00.52 (American Medical Center)
 • sediul clinicii American Medical Center, str Năsaud nr 68A, sector 5, București
 • sediul Spitalului Muntenia, str. Pictor Grigorescu, nr.2A, față în față cu ExpoParc, Pitești

Programările se pot efectua până cel târziu Luni 06 Noiembrie, având în vedere numărul limitat de locuri disponibile pentru consultații medicale. Acestea se realizează pe baza unui acord scris de tip contract și prin achitarea în avans a contravalorii pachetului de consultanță.

Începând cu această consultație, pacientul va putea beneficia de următoarele servicii:

 • consultație medicală personală cu Prof. Reuven Or și un medic specialist al Spitalului Muntenia, din domeniul hematologiei, oncologiei sau neurologiei – după caz;
 • control medical ulterior (a doua vizită medicală)
 • opinia și evaluarea medicală pentru dosarul medical complet preexistent (este obligatoriu ca pacientul să îl trimită în prelabil si ulterior să vină cu acesta la consultatie);
 • indicații pentru investigații și testări suplimentare, după caz;
 • Second Opinion pentru un diagnostic prezumtiv si recomandarea unui tratament optim alternativ, personalizat si eficient;
 • estimarea în avans a eficienței unui tratament imunoterapeutic în funcție de tipul și stadiul bolii pacientului;
 • recomandarea personalizată/ protocol personalizat pentru o conduită terapeutică de imunoterapie bazată pe medicație biologica de ultima generație;
 • estimarea financiară prealabilă a costurilor terapiei, având în vedere că prețurile medicamentelor pornesc de la câteva mii de euro si ajung la zeci de mii;
 • follow-up medical pe parcursul tuturor etapelor de evaluare medicală și de tratament imunoterapic: înaintea, în timpul terapiei și post terapeutic – acordat de către Prof. Dr. Reuven Or personal prin vizite periodice și prin intermediul reprezentanților clinicii American Medical Center, reprezentant oficial în exclusivitate în Romania al Spitalului Universitar Hadassah Ierusalim, și cu sprijinul medicilor specialiști ai Spitalului Muntenia din Pitești, prin intermediul acestui colaborator al clinicii române și al spitalului israelian.

 

, , ,