Go to Top

Imunoterapia cancerului: o șansă încă de la diagnosticare – miercuri 14 decembrie 2016

reuven-or-amc-imunterapie-pitesti-14dec

TERAPIA VIITORULUI disponibilă în prezent: IMUNOTERAPIA CANCERULUI

O șansă la viață încă de la Diagnosticare: Tratare & Vindecare

„Imunoterapia este tratamentul revoluţionar ce învaţă organismul să atace tumorile canceroase. Este cel mai important salt în domeniu de la descoperirea chimioterapiei […]. Imunoterapia este mai specifică, are mai puține efecte secundare și poate fi combinată cu tratamentele convenționale ale cancerului. S-a demonstrat că distruge tumorile, ceea ce înseamnă că pacientul scapă de boală și îi prelungim viața”, a arătat profesor doctor Reuven Or, unul din cei mai renumiți experți în tratarea cancerului prin imunoterapie.

„Cel mai bun moment pentru aplicarea imunoterapiei este atunci când boala este redusă la minimum. […] Imunoterapia se folosește de sistemul imunitar al pacientului pentru a duce lupta împotriva cancerului și tumorilor cerebrale și include diferite modalități de abordare terapeutică, care sunt în prezent studiate și cercetate. Acestea se bazează pe stimularea mecanismelor antitumorale proprii organismului pacientului pentru a depăși mecanismele imunosupresoare și a înlătura celulele tumorale”, a mai spus profesorul Reuven Or.

Pentru că IMUNOTERAPIA să aibă rezultate maxime și succesul dorit, și să poată duce chiar la vindecarea completă a pacientului, se recomandă administrarea acesteia imediat după diagnosticare, indiferent de stadiul determinat al bolii.

Prof. Dr. REUVEN OR, Directorul Centrului de Transplant Medular și Imunoterapia Cancerului de la Hadassah University Hospital din Ierusalim, Israel, revine în România pentru a sprijini în continuare pacienții ce au nevoie de cel mai bun tratament medical de avangardă în lupta împotriva cancerului și a tumorilor cerebrale: IMUNOTERAPIA.

Demersul este susținut si de aceasta dată de către American Medical Center, reprezentantul oficial în exclusivitate în România al Spitalului Universitar Hadassah din Ierusalim.

Prof. dr. REUVEN OR va fi disponibil pentru consultanță medicală contra cost, în valoare de 800 euro (consultație + control), alături de medici români specialiști în oncologie, hematologie și neurologie, în ziua de MIERCURI – 14 DECEMBRIE, în cadrul Spitalului MUNTENIA din Pitești, str. Pictor Grigorescu, nr.2A, față în față cu ExpoParc.

Pentru programări și informații, pacienții au la dispoziție următoarele modalități de contact:

 • telefon mobil 0786.51.00.52 (dept. de turism medical – American Medical Center)
 • adresa e-mail – centrumedicalamerican@yahoo.com
 • sediul clinicii American Medical Center, str Năsaud nr 68A, sector 5, București
 • sediul Spitalului Muntenia, str. Pictor Grigorescu, nr.2A, față în față cu ExpoParc

Programările se pot efectua până cel târziu Marți 13 Decembrie, având în vedere numărul limitat de 8 locuri disponibile pentru consultații medicale, si acestea se realizează pe baza unui acord scris de tip contract și plata unui avans din contravaloarea pachetului de consultanță.

Începând cu această consultație, pacientul va putea beneficia de următoarele servicii:

   • consultație medicală personală cu Prof. Reuven Or și un medic specialist al Spitalului Muntenia, din domeniul hematologiei, oncologiei sau neurologiei – după caz;
   • opinia și evaluarea medicală pentru dosarul medical complet preexistent (este obligatoriu ca pacientul să vină cu acesta sau să îl trimită în prelabil);
   • indicații pentru investigații și testări suplimentare, după caz;
   • Second Opinion pentru un diagnostic prezumtiv si recomandarea unui tratament alternativ, personalizat si eficient;
   • estimarea în avans a eficienței unui tratament imunoterapetic în funcție de tipul și stadiul bolii pacientului;
   • recomandarea personalizată/ protocol personalizat pentru o conduită terapeutică de imunoterapie bazată pe medicație de ultima generație;
   • estimarea financiară prealabilă a costurilor terapiei, având în vedere că prețurile medicamentelor pornesc de la câteva mii de euro si ajung la zeci de mii;
   • follow-up medical pe parcursul tuturor etapelor de evaluare medicală și de tratament imunoterapic: înaintea, în timpul terapiei și post terapeutic – acordat de către Prof. Dr. Reuven Or personal prin vizite periodice și prin intermediul reprezentanților clinicii American Medical Center, reprezentant oficial în exclusivitate în Romania al Spitalului Universitar Hadassah Ierusalim, și cu sprijinul medicilor specialiști ai Spitalului Muntenia din Pitesti, prin intermediul acestui colaborator de tradiție al clinicii române și al spitalului israelian.

Imunoterapia tratează pacientul, nu doar boala, și se personalizează pentru a obține cele mai bune rezultate posibile pentru fiecare pacient, în condițiiile date în care acesta se prezintă: de la îmbunatățirea calității vieții, creșterea duratei și speranței de viață și prelungirea acesteia – în condiții clinice bune, la tratare și vindecare – prin continuarea unui tratament de susținere – până la eliminarea completă a tumorilor maligne și vindecarea completă a pacientului, pentru o viață îndelungată și sănătoasă.

Totul depinde de o alegere medicală corectă și informată care să ofere oricui șansă la o viață normală și sănătoasă. Imunoterapia trebuie să fie această alegere.

, , ,