Go to Top

Beneficiile Imunoterapiei în tratarea cancerului – miercuri 13 martie 2019

american-medical-center-imunoterapie-13mar

MIERCURI 13 februarie 2019 – Pitești, România  – Consultanță medicală – Prof. Dr. Reuven Or

IMUNOTERAPIA este un tip de tratament pentru cancer care utilizează propriul sistem imunitar al organismului în combaterea cancerului. Arsenalul de imunoterapii include atât vaccinuri, virusuri oncolitice, transfer de celule natural killer și celule T ex vivo activate, cât și administrarea de anticorpi sau proteine recombinate. Aceste noi tratamente imuno-oncologice sunt disponibile acum și pentru copii.

„Cel mai bun moment pentru aplicarea imunoterapiei este atunci când boala este redusă la minimum. Deci, după operație și perioada de tratamente adjuvante cu chimioterapie sau radiații, este cel mai bun timp să prevenim reapariția celulelor canceroase. Imunoterapia se folosește de sistemul imunitar al pacientului pentru a duce lupta împotriva cancerului și tumorilor cerebrale și include diferite modalități de abordare terapeutică, care sunt în prezent studiate și cercetate. Acestea se bazează pe stimularea mecanismelor antitumorale proprii organismului pacientului pentru a depăși mecanismele imunosupresoare și a înlătura celulele tumorale”, a spus profesorul Reuven Or.

IMUNOTERAPIA se aplică în afecțiuni precum:

 • Cancerul pulmonar, colorectal, gastric, pancreatic, hepatic, mamar, ovarian, uterin, cervical, cerebral, de laringe, de piele, de prostată, de vezică, esofag, etc.
 • Limfomul Hogkin, limfom non Hodgkin
 • Leucemia acută și cronică
 • Anemia aplastică, anemie Fanconi
 • Pre sau post transplant medular

„Imunoterapia este tratamentul revoluţionar […] S-a demonstrat că distruge tumorile, ceea ce înseamnă că pacientul scapă de boală și îi prelungim viața”, a arătat profesor doctor Reuven Or, unul din cei mai renumiți experți în tratarea cancerului prin imunoterapie.

Prof. Dr. REUVEN OR,  reputatul specialist in Transplant Medular și Imunoterapia Cancerului de la Hadassah University Hospital din Ierusalim, Israel,  revine în România și este disponibil pentru consultanță medicală contra cost, în valoare de 3800 lei (800 euro) alături de medici români specialiști în oncologie, hematologie, neurologie si pediatrie, în ziua de MIERCURI 13 MARTIE 2019, în cadrul Spitalului MUNTENIA din Pitești, str. Pictor Grigorescu, nr.2A, față în față cu ExpoParc, împreună cu membrii clinicii American Medical Center din Bucuresti, reprezentantul oficial în exclusivitate în Romania al Spitalului Universitar Hadassah din Ierusalim.

Pentru programări și informații, pacienții vor trimite în prealabil un dosar medical și au la dispoziție următoarele modalități de contact:

 • adresa e-mail – centrumedicalamerican@yahoo.com (dept. de turism medical – American Medical Center)
 • telefon mobil 0786.51.00.52 (American Medical Center)
 • sediul clinicii American Medical Center, str Năsaud nr 68A, sector 5, București
 • sediul Spitalului Muntenia, str. Pictor Grigorescu, nr.2A, față în față cu ExpoParc, Pitești

Programările se pot efectua până cel târziu Luni 11 martie, având în vedere numărul limitat de locuri disponibile pentru consultații medicale. Acestea se realizează pe baza unui acord scris de tip contract și prin achitarea în avans a contravalorii pachetului de consultanță.

Începând cu această consultație, pacientul va putea beneficia de următoarele servicii:

 • consultație medicală personală cu Prof. Reuven Or și un medic specialist al Spitalului Muntenia, din domeniul hematologiei, oncologiei sau neurologiei – după caz;
 • opinia și evaluarea medicală pentru dosarul medical complet preexistent (este obligatoriu ca pacientul să îl trimită în prelabil si ulterior să vină cu acesta la consultatie);
 • indicații pentru investigații și testări suplimentare, după caz;
 • Second Opinion pentru un diagnostic prezumtiv si recomandarea unui tratament optim alternativ, personalizat si eficient;
 • estimarea în avans a eficienței unui tratament imunoterapeutic în funcție de tipul și stadiul bolii pacientului;
 • recomandarea personalizată/ protocol personalizat pentru o conduită terapeutică de imunoterapie bazată pe medicație biologica de ultima generație;
 • estimarea financiară prealabilă a costurilor terapiei, având în vedere că prețurile medicamentelor pornesc de la câteva mii de euro si ajung la zeci de mii;
 • follow-up medical pe parcursul tuturor etapelor de evaluare medicală și de tratament imunoterapic: înaintea, în timpul terapiei și post terapeutic – acordat de către Prof. Dr. Reuven Or personal prin vizite periodice și prin intermediul reprezentanților clinicii American Medical Center, reprezentant oficial în exclusivitate în Romania al Spitalului Universitar Hadassah Ierusalim, și cu sprijinul medicilor specialiști ai Spitalului Muntenia din Pitești, prin intermediul acestui colaborator al clinicii române și al spitalului israelian.
, , ,