Go to Top

Dinu și Deea Maxer, criticați pe Internet

deea_maxer_copil_dinu_maxer

Vineri a fost o zi extrem de dificilă pentru Andreas, băiețelul în vârstă de 5 ani al soților Deea și Dinu Maxer. Medicii de la American Medical Centre i-au extras copilului doi incisivi din față, care nu crescuseră cum trebuie.

Intervenția stomatologică a fost extrem de dureroasă pentru cel mic, care a plâns minute bune în hohote, dar a reușit să îndure durerea cu ajutorul părinților săi. Fericită și mândră de curajul lui Andreas, Deea a făcut o postare pe Facebook pentru a încuraja și alți părinți să își ducă la timp copiii la cabinetul stomatologic. Numai că, în ploaia de felicitări și cuvinte de laudă, și-a făcut loc și o replică acidă: „Mai spală și tu copilul pe dinți”.

De aici, s-a creat o adevărată polemică, fanii Maxerilor sărindu-le în apărare. Dacă Deea nu s-a putut abține și a răspuns spunându-i autoarei comentariului „Spală-te tu, pe creier!”, Dinu i-a replicat galant: „Chiar crezi că eu, medic de familie, nu-mi spăl băiatul pe dinți? Te sfătuiesc să îți revizuiești replicile și să te gândești că poate există și o altă problemă medicală de care poate tu nici nu ai auzit”. „Astfel de comentarii contează prea puțin pentru noi. Noi avem o energie pozitivă bună, suntem fericiți, chiar ne este milă pentru cei care au atâta venin în ei. Suntem fericiți că am rezolva problema stomatologică a lui Andreas la una din cele mai bune clinici din țară. Asta e tot ce contează”, a explicat Dinu Maxer.

sursa www.click.ro