Go to Top

American Medical Center

AMERICAN MEDICAL CENTER (American Medical Tourism Services) este o clinică multidisciplinară cu o existenţă îndelungată în domeniul medical, care asigură pacienţilor servicii medicale complexe ce corespund exigentelor şi cerinţelor standardelor internaţionale. Obiectivul nostru principal este de a oferi pacienţilor din întreaga lume cele mai de succes expertize şi tratamente medicale efectuate în Israel, lider mondial în cercetarea şi dezvoltarea medicală.

Experienţa de peste 20 de ani în domeniul medical a companiei noastre printr-o relaţie directă cu pacienţii şi colaborarea cu Spitalul Universitar Hadassah din Ierusalim, ce deţine o experienţă de peste un secol în elaborarea planurilor medicale individualizate, oferind certitudinea unor rezultate medicale de excepţie. Colaborăm de asemenea cu centrul de dezintoxicare Vila Matrix.

Prin tehnologia de ultima generaţie şi aparatură high tech de investigaţie, pacienţii noştri au siguranţa celor mai avansate metode de diagnosticare, tratament şi recuperare, de cel mai înalt nivel calitativ şi la preţurile cele mai accesibile pe plan internaţional.

Serviciile medicale oferite de American Medical Center prin intermediul Spitalului Universitar Hadassah din Ierusalim se ridică la cele mai înalte standarde profesionale internaţionale.

Echipa medicală de cea mai înaltă calitate asigura fiecărui pacient soluţia optimă de evaluare şi tratament, oferindu-i acestuia şansa de a-şi recăpăta sănătatea.

Lider mondial în domeniul medical, Israel este prima alegere a oricărui pacient care doreşte o altă opinie medicală, un program de evaluare şi expertiza sau o variantă de tratament, intervenţie chirugicala sau transplant datorită serviciilor medicale şi aparaturii de investigaţie avansate. Cei mai buni medici din întreaga lume sunt alături de pacient pe toată perioada evaluării, tratamentului şi recuperării sau reabilitării şi depun toate eforturile posibile pentru a asigura cele mai bune variante de tratament, chiar şi în cazurile în care se credea a nu mai există nici o soluţie medicală.

Profesor Reuven Or

American Medical Center din București lucrează în colaborare foarte bună cu Hadassah University Medical Center din Ierusalim, Israel, în domeniul Transplantului Medular, prin tratarea pacienților din România în Departamentul de Transplant Medular și Imunoterapia cancerului.

American Medical Center este reprezentantul oficial in exclusivitate al Spitalului Universitar Hadassah din Ierusalim și promovează serviciile medicale de inaltă calitate și reușitele în domeniul cerecetării efectuate la Hadassah întregii comunităti medicale din România. Schimbul de cunostințe și experiență este vast și include participarea reciprocă la seminarii medicale și știintifice, atât în Israel cât și în România. În plus, medici din Romania vizitează Departamentul de Transplant Medular și participă la toate activitățile clinice și academice și apreciază capacitățile deținute de Hadassah University Medical Center.

Declar satisfacția noastră și mândria prin colaborarea cu American Medical Center și Hadassah University Medical Center, în special privind evaluarea și tratarea pacienților români în spitalul nostru. Acest parteneriat unic reprezintă un proiect umanitar ce vine în sprijinul pacienților care au nevoie de terapii salvatoare.