Go to Top

Acasă

TRATAMENTE MEDICALE ÎN ISRAEL

Israel este considerat liderul mondial în domeniul medical datorită serviciilor medicale şi a tehnologiei avansate pe care o posedă, recomandat pacienților care doresc să aibă acces la un tratament personalizat, un program de evaluare medicală sau, pur şi simplu, de o altă opinie medicală.

Detalii

SPITALUL HADASSAH

Cu ani în urmă am început colaborarea cu Spitalul Universitar Hadassah din Ierusalim, Israel, devenind unicul reprezentant oficial în România al acestui spital de elită mondială. Sute de mii de oameni sunt tratați în fiecare an în peste 100 de clinici ambulatorii și în mai mult de 70 de departamente și unități specializate.

Detalii

TRANSPLANT MEDULAR

Departamentul de transplant medular și imunoterapie din cadrul Spitalului Hadassah oferă îngrijire medicală optimă înainte, în timpul, și după procedura de transplant medular. Suntem pregătiți în satisfacerea nevoilor pacienților, asigurându-ne că tratamentul lor decurge în cel mai bun mod posibil într-un cadru plin de compasiune.

Detalii

CLINICA STOMATOLOGICĂ

Echipa de profesionişti de la American Medical Center vine în întâmpinarea fiecăruia cu cele mai bune soluţii de tratamente stomatologice la preţuri decente şi într-o ambianţă plăcută. Avem doctori experimentaţi şi specializaţi pe toate ramurile stomatologiei care vor evalua imediat starea sănătăţii dumneavoastră dentare.

Detalii

NOUTĂȚI

TESTIMONIALE next prev

  • American Medical Center din București lucrează în colaborare foarte bună cu Hadassah University Medical Center din Ierusalim, Israel, în domeniul Transplantului Medular, prin tratarea pacienților din România în Departamentul de Transplant Medular și Imunoterapia cancerului (...) Declar satisfacția noastră și mândria prin colaborarea cu American Medical Center și Hadassah University Medical Center, în special privind evaluarea și tratarea pacienților români în spitalul nostru.
    Detalii

    Profesor Dr. Reuven Or