Go to Top

Acasă

TRATAMENTE MEDICALE IN ISRAEL

Israel este considerat liderul mondial în domeniul medical datorită serviciilor medicale şi a tehnologiei avansate pe care o posedă, recomandat pacienților care doresc să aibă acces la un tratament personalizat, un program de evaluare medicală sau, pur şi simplu, de o altă opinie medicală.

Detalii

SPITALUL HADASSAH

Cu ani în urmă am început colaborarea cu Spitalul Universitar Hadassah din Ierusalim, Israel, devenind unicul reprezentant oficial în România al acestui spital de elită mondială. Prin intermediul nostru mulţi pacienţi au beneficiat de tratamente eficiente și rezultate spectaculoase.

Detalii

SPITALUL SHAARE ZEDEK

În contextul experienței de peste două decenii în domeniul medicinei, căpătate de-a lungul anilor și în aria turismului medical, o nouă colaborare a luat naștere. Shaare Zedek University Hospital se alătură clinicii American Medical Center și scopului nostru comun de a face lumea mai bună prin intermediul medicinei.

Detalii

SPITALUL KAPLAN

Centrul Medical Kaplan (KMC), situat în Rehovot, Israel, a fost înființat în 1953 și este renumit în Israel pentru excelența serviciilor medicale oferite unei populații de aproximativ 700.000 de persoane aflate sub sub jurisdicția sa, fiind o instituție universitară medicală cu programe intensive de predare academică.

Detalii

NOUTATI

TESTIMONIALE next prev

 • American Medical Center din Bucuresti lucreaza in colaborare foarte buna cu Hadassah University Medical Center din Ierusalim, Israel in domeniul Transplantului Medular, prin tratarea pacientilor din Romania in Departamentul de Transplant Medular si Imunoterapia cancerului...
  Detalii...

  Profesor Reuven Or

 • Mă numesc Catalin George și am avut leucemie! Sunt tare fericit să spun acest lucru la trecut. Am câștigat bătălia cu demonul ascuns…
  Detalii...

  Simion Cătălin George

 • Numele meu este Alexe Ion, am 21 de ani și pot să spun că mă simt nemaipomenit dat fiind că acum 5 luni aveam leucemie limfoblastică acută.
  Detalii...

  Alexe Ion

 • Numele meu este Elena, am 23 de ani și acum aproximativ 2 ani de zile am fost diagnosticată cu leucemie mieloblastică acută.
  Detalii...

  Elena Gheonu