Go to Top

A doua opinie medicală

Programul de abonamente „A Doua Opinie Medicală”

A doua șansă pentru sănătatea dumneavoastră!

Valabil pentru instituții de stat, sindicate și companii comerciale

American Medical Tourism Services” – AMTS vă oferă cele mai bune servicii personalizate pe care stiinţa modernă le poate furniza la Hadassah University Hospital din Ierusalim. Serviciile AMTS sunt oferite în cadrul acestui mare centru medical din Israel și toate resursele spitalului pot fi, astfel, disponibile prin intermediul acestui program.

Enumerăm urmatoarele domenii medicale pentru aceste servicii de înaltă clasă:

 • Oncologie și Chirurgie Oncologică
 • Hematologie
 • Transplant medular
 • Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară
 • Ortopedie și Chirurgie Ortopedică
 • Ortopedie Oncologică
 • Oncoginecologie și Uro-Ginecologie
 • Boli hepatice și Chirurgie gastrointestinală
 • Chirurgie Colorectală
 • Chirurgie pe coloană
 • Urologie
 • Nefrologie
 • Neurologie și Neurochirurgie
 • Boli genetice

proiectate pentru a se potrivi în mod special stării actuale de sănătate a pacientului.

I. SERVICIUL AMTS INTITULAT “A DOUA OPINIE MEDICALĂ”

1. Acest program nu oferă tratament, ci doar o opinie medicală și o propunere de tratament, dupa diagnosticul stabilit corect. El se derulează pe baza unui abonament individual/ familial.

Pentru a primi serviciul de “A doua Opinie Medicală” este necesar să aveți “Prima Opinie Medicală”.

2. Planul programului a fost conceput pentru a vă oferi servicii de tipul unei a doua opinii medicale, în special pentru două situaţii medicale posibile:

a. Medicul v-a recomandat să vă supuneţi unei intervenţii chirurgicale sau oricărei alte proceduri invazive.

b. Medicul v-a stabilit diagnosticul unei boli grave, care vă pune viaţa în pericol (cum ar fi cancerul) și nu sunteţi sigur de diagnostic si/sau tratamentul propus. O astfel de determinare se va face împreună cu personalul nostru medical consultativ, în România sau în Israel, după caz.

3. A doua opinie medicală se poate acorda numai pe baza documentelor sau poate necesita consultație medicală personală, după caz, astfel:

a. A doua opinie medicală bazată pe documente (DBSO – Document Based Second Opinion)

În acest caz, vi se va cere să furnizaţi, prin poştă sau e-mail, personalului nostru documente medicale actualizate cu privire la starea dumneavoastră de sănătate, inclusiv rapoartele de ieșire din spital, rezultatele testelor efectuate, discuri originale cu proceduri imagistice efectuate, probe de patologie si interpretarea lor, precum și orice alte documente ar putea fi importante pentru luarea celor mai bune decizii de diagnostic și tratament.

Aceste materiale medicale vor fi traduse în engleză, apoi trimise personalului nostru din Israel. Un specialist de la Hadassah va face un studiu aprofundat al documentelor medicale traduse.

În termen de cel mult 72 de ore, vom avea la dispoziţie un raport medical ce conţine un diagnostic corect și o propunere de tratament optim.

b. A doua opinie bazată pe consultaţie medicală personală (IPSO – In Person Second Opinion)

In unele situatii, dupa ce au fost iniţial evaluate actele de către personalul medical din Israel, ar putea apărea necesitatea ca pacientului sa i se solicite sa ajunga personal la Hadassah pentru o examinare faţă-în-faţă cu medicul aferent. Într-un astfel de caz, AMTS va face toate demersurile necesare pentru a aduce pacientul la Hadassah University Hospital din Israel.

Este important de subliniat faptul că AMTS va suporta cheltuielile acestui proces, inclusiv cheltuielile evaluărilor și examinărilor, precum și costurile de călătorie (transport terestru și aerian) și cazare la hotel pentru pacient, în perioada investigatiilor efectuate pentru stabilirea unui diagnostic corect si primirea unei propuneri de tratament.

4. Alte caracteristici ale abonamentului:

a. Costul abonamentului este de 3.00 euro pe lună, plătiţi semestrial sau anual, în avans.

b. Abonamentul la acest program nu este transferabil.

c. Există o perioadă de calificare de 90 de zile în care nu se pot utiliza beneficiile programului. (Puteţi dispune de program începând cu a 91-a zi de la data înscrierii).

d. Pe o perioadă de 12 luni, programul permite doar o singură solicitare a celei de-a doua opinii pentru aceeași problemă medicală, dar se pot efectua mai multe solicitări unice pentru probleme medicale diferite. Nu sunt necesare examene medicale preliminare sau declaraţii personale despre starea medicală.

e. Familiile membrilor programului se pot aronda prin plata aceluiași tip de abonament, având aceleași costuri și condiții. La un abonament familal de trei membri, începând cu al doilea copil din familie abonamentul este gratuit.

Nimeni nu v-a oferit vreodată atât de mult pentru atât de puţin!

5. Programul „A doua opinie medicala” include și o componentă educațională, care conține servicii adiționale, cum ar fi :

a. Vă trimitem periodic buletinul informativ AMTS – o sursă importantă de sfaturi medicale utile în diverse afecțiuni, dar și îndrumări medicale de prevenție pentru o stare de sănătate excelentă.

b. Periodic vom organiza seminarii sau ateliere unde veți fi invitați. Îi veți putea cunoaște astfel pe câțiva dintre medicii din cadrul Spitalului Universitar Hadassah și le veți putea adresa întrebări.

c. Accesați o linie de comunicare telefonică și/sau online și vă vom răspunde la orice întrebare privind diverse afecțiuni medicale sau nelămuriri de ordin medical, în timpul orelor de lucru.

II. SERVICIILE AMTS PRIVIND TRATAMENTE MEDICALE, PROCEDURI ȘI INTERVENȚII CHIRURGICALE

AMTS oferă, la solicitarea abonaților la programul “A Doua Opinie Medicala”, servicii medicale privind tratamente, proceduri și interventii chirurgicale, în cadrul Hadassah University Hospital din Ierusalim. Aceste servicii sunt oferite în cadrul Spitalului Universitar Hadassah contra cost, pe baza unor estimări financiare prealabile, și sunt coordonate prin intermediului Departamentului de Turism Medical al AMTS.

AMTS, în calitate de reprezentant oficial în exclusivitate in Romania al Spitalului Universitar Hadassah, faciliteaza accesul pacienților la servicile medicale ale spitalului din Ierusalim.

Sănătatea, ca şi prioritate, serviciile de cea mai bună calitate oferite pacienţilor, îmbunătăţirea speranţei de viaţă a oamenilor: acestea sunt idealurile pe care AMTS și Spitalul Universitar Hadassah din Ierusalim încearcă permanent să le atingă şi reuşesc cu succes. Aceleaşi aspiraţii de a construi o lume mai bună prin medicinei unesc reprezentanţii acestor clinici, România şi Israel, totul în beneficiul tuturor oamenilor care se vor putea bucura de o viaţă mai uşoară şi, de ce nu, mai fericită şi îndelungată.